Klein team grote daden.

Aangenaam wij zijn Temvez

Tijd EManagementsysteem Voor Elke Zelfstandige

Onze visie

In onze samenleving krijgen we allemaal meer en meer prikkels en hebben we steeds meer te maken met afleiding en randzaken. Temvez wil jou als ondernemer meer structuur bieden waardoor je meer focus kan hebben voor zaken die belangrijk zijn zoals je bedrijf, je passie, je vak en je klanten. Dit doen we door op milieuvriendelijke wijze bepaalde processen gemakkelijker te maken, te standaardiseren en te automatiseren. Dingen automatiseren daar zijn we goed in. Echter is dit niet een doel op zich. Het doel is om jou als ondernemer zo effectief mogelijk met de bestaande processen om te kunnen laten gaan, hetgeen efficiëntie in de bedrijfsvoering zal bewerkstelligen. 

We zien een papierloze toekomst voor ons, maar ook het steeds meer werken op afspraak. We willen het MKB technologische oplossingen bieden waar grote bedrijven ook mee werken en hun voordeel mee doen. 

Met passie werken we aan een veilige, betrouwbare en toekomstbestendige manier om de gestelde doelen te behalen. Wij willen de beste werkomgeving bieden aan mensen die onze passie delen en samen bieden wij onze klanten ongekende meerwaarde.

Visie Temvez
Missie Temvez

Onze missie

Wij maken processen op een slimme manier gemakkelijker, dat is onze missie. In een snel veranderende wereld wil Temvez bevlogen ondernemers helpen door met digitaliseren van het maken van afspraken beter (24/7) bereikbaar te zijn voor de klanten. Dit zodat jij met deze inventieve oplossing meer tijd en energie over houdt om te ondernemen.

SalonDate

De online agenda & boekingssite voor salons. Vaste prijzen zonder verrassingen #salonsoftware. Temvez is een onderdeel van SalonDate BV maar heeft wel een geheel andere look and feel. Met het SalonDate richten we ons op alle salons in Nederland.

logo2
Doen wat je zegt

Ons motto is we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zitten in de ‘afspraken business’ dus komen onze eigen afspraken ook na.

Persoonlijk contact

In een tijd van digitalisering hechten wij eraan om het persoonlijk contact dat er nog is waardevol en gezellig te laten zijn. Zaken doen kan mag ook leuk zijn.

Vernieuwend

We streven ernaar om innovatief te zijn en blijven. Maar vinden het tegelijkertijd ook van belang dat techniek ondersteunend is.

Data is goud

Door invoering van de AVG gaan wij nog zorgvuldiger om met data dan we al deden. Toch blijft er voor jou genoeg waardevolle geanonimiseerde data over om tot waardevolle inzichten te komen.

stephano heath

Stephano Heath (founder)

De Temvez waarden

Toegankelijk

Eenvoudigheid

Mogelijkheden

Vernieuwing

Enthousiasme

Zekerheid